ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد

کاهش محسوس حملات تروریستی در جهان مدیون تلاش های ایران است

بر اساس شاخص سالانه حملات تروریستی جهانی، این حملات در دنیا به پایین‌ترین میزان خود از سال ۲۰۱۱ رسیده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۰۴ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 24
کد خبر: ۳۳۳۳

به گزارش راهبرد معاصر ؛ به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، بر اساس شاخص سالانه حملات تروریستی جهانی، که روز گذشته توسط موسسه IHS Markit منتشر شد، حملات تروریستی در دنیا به پایین‌ترین میزان از سال ۲۰۱۱ رسید و تنها در فاصله سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ به یک سوم کاهش یافت.

در گزارش منتشره از سوی این موسسه آمده است: حملات تروریستی در سال ۲۰۱۸ در مقایسه با سال ۲۰۱۷ به یک سوم کاهش یافت و در عین حال میزان تلفات غیرنظامیان در حملات تروریستی با کاهشی بیش از یک چهارم همراه بود. این ارقام نشان دهنده پایین‌ترین میزان حملات تروریستی از سال ۲۰۱۱ است.

همچنین در این گزارش آمده است: میزان حملات داعش طی این مدت تقریبا نزدیک به سه چهارم کاهش یافته و میزان مرگ و میر ناشی از آن بیش از ۵۰ درصد کم شده است. بزرگترین میزان تلفات غیرنظامی در افغانستان ثبت شده است. در این کشور میزان حملات نزدیک به ۳۳ درصد و تلفات ناشی از آن ۸۰ درصد افزایش یافته است.بسیاری از حملات تروریستی در عراق و سوریه انجام می گرفت که با امنیتی که به مدد سردار سلیمانی و نیروهای نظامی ایران به وجود آمده است این حملات بسیار کمتر شده است.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار